ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI

DUYURU 01/10/2019 10:35

İlimiz Aşağı Maden Köyü Halkından Saadet Gürdal Vefat Etmiştir

İlimiz Aşağı Maden Köyü Halkından; Merhum Yahya Gürdal’ın eşi, Muzaffer Gürdal, merhum Turgut Gürdal, Naciye Bekan, Elfaz Gürdal ve Aykut Gürdal’ın anneleri, merhum Ziya Tuna, Rıza Tuna, Hasan Tuna’nın ablaları, Remzi Bekan, Selahattin Gürdal’ın kayınvalideleri Saadet Gürdal vefat etmiştir. Cenazesi bugün (01.10.2019 Salı) ikindi namazına müteakip, Aşağı Maden Köyünde kılınarak Aile Mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılacaklar için 14.00’da Halitpaşa Meydanından araç kalkacaktır. Merhumeye Allahtan Rahmet Kederli Ailesi ve yakınlarına Başsağlığı dileriz...