ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI

DUYURU 09/11/2019 10:55

İlimiz Merkez Ormanlı Köyü Uzundere Halkından Hüseyin Öztürk vefat etmiştir.

İlimiz Merkez Ormanlı Köyü Uzundere Mahallesi Halkından Davut, Recep ve merhum Hızır Öztürk’ün babaları Hüseyin Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi (09.11.2019) bugün öğlen namazına müteakip Ormanlı Köyü Uzundere Mahallesinde kılındıktan sonra aile mezarlığında defnedilecektir. Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz...