ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI

DUYURU 27/11/2019 09:50

İlimiz Aşağı Maden Köyü Halkından Raziye İlbeyi Vefat Etmiştir

İlimiz Aşağı Maden Köyü Halkından, Musa İlbeyi’nin eşi Cengiz ve Nilüfer İlbeyi’nin anneleri Rıza İsrafil, Deniz ve Merhum Cengiz İlbeyi’nin kız kardeşleri Aşağı Maden Köyü Eski Muhtarları Mehmet Genç’in yeğeni Raziye İlbeyi vefat etmiştir. Cenazesi bugün (27.11.2019) öğlen namazına müteakip Aşağı Maden Köyünde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz...