Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ATA TOHUMLARIMIZI ÜRETİCİMİZLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ

DUYURU 11/05/2020 17:35

Üreticilerimizi ve halkımızı ithal genleriyle oynanmış tohumdan kurtarmak, Ata Tohumlarımızın kaybolmasını önlemek ve nesilden nesile aktarılmasını sağlamak için kurduğumuz seralarımızdan, yetiştirdiğimiz Yerel Ata Tohum fidelerimizden Biber Fidesini, 12 Mayıs Salı günü, Saat 10:00’da Artvin Belediyesi önüne vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtıyoruz. Ata Tohum Projemizin devamlılığını sağlayabilmek ve gelecek nesillere aktarabilmek için, vatandaşlarımıza ücretsiz teslim ettiğimiz fidelerin ekiminin yapıldığı topraklarda kimyasal gübre kullanmaması ve alınan mahsullerden elde edilen tohumların bir bölümünün belediyemize geri verilmesini önemle rica ederiz.