Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNDE TEK YÖN UYGULAMASI BAŞLADI

DUYURU 12/04/2021 10:50

ŞEHRİMİZDE Kİ TEK YÖN OLAN CADDE ve SOKAKLARDA ÇİVİLİ KAPAN VARDIR!

Şehrimizdeki trafiği rahatlatmak amacıyla İl Trafik komisyonunun 07.10.2019 tarih ve 2019/05 sayılı almış olduğu kararlar neticesinde, şehir merkezinde ki bazı cadde ve sokakların tek yön olmasına karar verildi. Oluşabilecek trafik yoğunluğunun önlenmesi, Trafik akışının sağlanması ve kazalara sebebiyet vermemesi için Belediyemiz ekipleri tarafından düzenlenmesi yapılan cadde ve sokakların başlangıç ve bitiş noktalarına komisyon kararlarına uygun şekilde, kapan, tek yön, mecburi yön ve park yapılmaz işaretlerinin bulunduğu uyarıcı trafik levhaları ve çivili kapanlar yerleştirdi. Düzenleme yapılan cadde ve sokaklar şu şekildedir:

Artvin Whatsup İletişim