KAR TEMİZLEME

DUYURU 21/02/2023 09:45

Kıymetli Hemşehrilerimiz, şehrimizde etkili olan kar yağışı sonrası ekiplerimiz hazırladıkları program dahilinde ana caddelerimizden başlayarak ara caddeleremize doğru kar temizleme çalışmalarına ara vermeden 7/24 devam ediyor. Özellikle ara caddelerimizde park edilmiş araçlardan dolayı iş makinelerimiz caddelerde çalışamaz durumu geliyor ve bu durumda da siz değerli hemşehrimize hizmetimiz aksıyor. Caddelerimizde kar temizleme çalışması öncesi zabıta ekiplerimizin, park halindeki araçların kaldırılması hususunda ki duyurusunu, lütfen dikkate alarak araçların park edilmemesi ve park halindeki araçların kaldırılması önemle rica olunur. Çalışma Esnasında Oluşacak Olumsuzluklardan Belediyemiz Sorumlu Olmayacaktır. Araçların kaldırılmasıyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü Trafik görevlilerinden gerekli hassasiyeti göstermelerini ve yardımlarını bekliyoruz.