Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ÖNEMLİ DUYURU

DUYURU 01/08/2019 15:30

3194 Sayılı İmar Kanunu ve Planlı Alanlar İmar Yönetmenliği Doğrultusunda;

ÖNEMLİ DUYURU 3194 Sayılı İmar Kanunu ve Planlı Alanlar İmar Yönetmenliği Doğrultusunda; Ruhsata tabi olan veya olmayan; Konutlar, İş Yerleri ve gerekse Arazilerinizde yapmayı planladığınız tüm inşaat çalışmalarına başlamadan önce; Artvin Belediye Başkanlığına müracaatta bulunulması gerekmektedir. Müracaat talebiniz Belediyemizce uygun görüldükten sonra inşaat çalışmalarına başlanılabilecektir. İlgili Kanuna uyulmasını tüm halkımızdan önemle rica ederiz. Aksi takdirde ilgili Kanun ve Yönetmelik doğrultusunda yasal işlem yapılacaktır.