Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

DUYURU 28/08/2019 12:25

İlimiz Ardanuç İlçesi Bağlıca Köyü Halkından; Güler Bilgin, Münevver Avcı, Yadigar Erdem, Yaşanur Bilgin, Eyüp Bilgin ve Sabahattin Bilgin’in babaları, Bülent Demirci’nin dayısı, Şahsenem Bilgin’in eşi Şamil Bilgin Sakine Bülbül vefat etmiştir. Cenazesi bugün (28.08.2019 Çarşamba) öğlen namazına müteakip Merkez Camiinde kılındıktan sonra Ardanuç Bağlıca(Çidil) Köyü Aile Mezarlığında defnedilecektir. Merhuma Allahtan Rahmet Kederli Ailesi ve yakınlarına Başsağlığı dileriz...