ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI

DUYURU 10/09/2019 09:40

İlimiz Merkez Bağcılar Köyü halkından; Nusret Çelebi’nin eşi Yaşar, Yalçın, Kenan ve Sinan Çelebi’nin anneleri, Emin, Kazım Alkan ve Nafiye Uğral’ın kardeşleri Fatma Çelebi vefat etmiştir. Cenazesi bugün (10.09.2019 Salı) Öğlen namazına müteakip, Merkez Camide kılınıp ikindi namazından sonra Bağcılar Köyünde defnedilecektir. Merhuma Allahtan Rahmet Kederli Ailesi ve yakınlarına Başsağlığı dileriz...