ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI

Genel 07/11/2019 Diğer Etkinlik Tarihleri

Artvin Belediyesi Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantısı, 7 Kasım Perşembe Günü Saat 14.00’da Çarşı Mahallesinde bulunan Grand Artvin Otel Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir. Belediye Meclis Toplantısı Belediyemizin Sosyal Medya Hesaplarından Canlı Olarak Yayınlanacaktır. Halka Açık Olan “Belediye Meclis Toplantısına” Tüm Halkımız Davetlidir.

DİĞER ETKİNLİKLER