ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

ARTVİN BELEDİYESİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Genel 10/11/2019 Diğer Etkinlik Tarihleri

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yılında, 10 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezin'de, Artvin Belediyesi Türk Müziği Korosu tarafından program düzenlenecektir.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yılında, 10 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezin'de, Artvin Belediyesi Türk Müziği Korosu tarafından ‘Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Şiir Dinletisi’ programı düzenlenecektir. Artvin Belediyesi Türk Müziği Korosu tarafından hazırlanan programımıza tüm halkımız davetlidir.

DİĞER ETKİNLİKLER