Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 07/07/2022 16:11

Artvin Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, Orta Mahallede gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Meclisi, Şeffaf Belediyecilik kapsamında halka açık bir şekilde gerçekleştirdiği Belediye Meclis toplantılarında; Temmuz Ayı Olağan Belediye Melis Toplantısını Balcıoğlu Mahallesinde Artvin Barolar Birliği Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Meclis Toplantısı Başkan Elçin’in, alınan kararların Artvin’e hayırlı olması dileklerinde bulunmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı; 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanması ile son buldu.

Halka açık bir şekilde gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısının ardından Başkana Elçin’in vatandaşların sorularını yanıtlaması ile sona erdi.