BAŞKAN ELÇİN, BODRUMDA BİR TAKIM ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Genel 25/07/2022 16:55

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ile birlikte Muğla Bodrum’daki Artvinli İş adamlarını ziyaret ettiler.

Bu kapsamda;Bodrumda faaliyet gösteren Bodrum Beton Santralinin Sahipleri Artvinli; Remzi Ozan, Şemsi Ozan ve Sinan Ozan’ı ve İçkale Şirketler Grubu sahipleri Borçkalı; İlhami Özden,  Şenol Özden ve Zeki Güner’i ziyarette bulundular.

Başkan Elçin; Bu yıl 41’incisini düzenlenen Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali sponsorlarından biri olan Bodrum Beton Santral Şirket sahiplerine Kafkasör Festivaline vermiş oldukları desteklerinden dolayı minyatür Boğa heykeli takdim ederek, teşekkürlerini iletti

Ziyaretler çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.