Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, İSMET ACAR’A FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATINI TAKDİM ETTİ

Genel 25/07/2022 17:04

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ile birlikte; Yardımsever iş adamı İsmet Acar’ı Bodrum’da ziyaret etti.

Kafkasör Yaylasında 82.835 m² Arena alanın Artvinliler adına Artvin Belediye Başkanlığının satın alması  için vermiş olduğu karşılıksız nakit bağış ve Artvin il geneline yapmış olduğu karşılıksız yardımlar için Hayırsever İş İnsanı Sn. İsmet Acar’a, Artvin Belediye Meclisinin 02/06/2022 tarih ve 48 sayılı kararı ile  verilen Fahri Hemşerilik Beratını; Başkan Elçin, İsmet Acar’ı ziyaret ederek ‘Fahri Hemşerilik Beratı’ ve Kafkasör Yaylasındaki alanın girişine konuşlandırılan boğa boynuzu şeklindeki tagın 1/20 ölçekli minyatürünü İsmet Acar’a takdim etti.

Başkan Elçin, Artvin il geneline yapmış olduğu karşılıksız maddi-manevi katkılar ve Artvinlilere vermiş olduğu değer nedeniyle İsmet Acar’a teşekkürlerini iletip minnettarlığinı belirttikten sonra hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından ziyaret sona erdi.