Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

KAFKASÖR YAYLAMIZI MARKA YAPIYORUZ

Genel 02/08/2022 10:54

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Teknik ekibimizle birlikte, Artvin Belediyesinin tapulu mülkü olan Kakfkasör Yaylasındaki 82.835 m² alanda incelemeler de bulundu.

Başkan Elçin ve Teknik ekip ilk önce 82.835 m² alanın sınırının belli olması amacıyla yapılacak çit işlemleri için bu alanın etrafını gezmesinin ardından alandaki sosyal donatı alanlarının kurulacağı yerlerde incelemelerde bulundu.

İncelemelerden sonra açıklamada bulunan Başkan Elçin, Artvin halkının mülkü olan bu alanda Artvin’e yakışır bir şekilde doğasını bozmadan sosyal yaşam alanı yaparak Kafaksör’ü marka yapacaklarını ifade etti.