AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Genel 13/09/2022 15:32

Artvin’de 35.'si düzenlenen Ahilik Haftası, Valilik önünde gerçekleştirilen etkinlikle başladı.

Ticaret İl Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Artvin Ticaret ve Sanayi Odasınca, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören protokol konuşmaları ile devam etti.

Protokol konuşmalarının ardından Başkan Elçin, 2022 yılı ilin kalfası seçilen Şeyma Nur Yıldırım’a, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu, 2022 yılı ilin çırağı seçilen Salih Yılmaz’a, Vali Yılmaz Doruk, 2022 Yılı İlin Ahisi seçilen Kemal Saraç’a şed kuşatmasını yaparak plaket takdim etmesi ile program sona erdi.

Etkinliğin sonunda, Vali Doruk, Başkan Elçin ve protokol üyeleri vatandaşlara pilav ve kavurma ikram etti.

Programa, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin,  Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Şeref Öngüner, Artvin Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Ticaret İl Müdür Vekili Bilal Taş, il protokolü, esnaf ve vatandaşlar katıldı.