BAŞKAN ELÇİN, SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Genel 03/10/2022 13:19

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Çanakkale’de düzenlenen Sosyal Demokrat İl Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen İl Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Belediyeler arasındaki dayanışma ve iş birliğini arttırmanın yanı sıra tecrübe paylaşımlarında bulunmak amacı ile belirli aralıklar ile düzenlenen İl Belediye Başkanları Toplantısı, 30 Eylül 2022 Cuma günü Şehitler Abidesi’nde düzenlenen Çelenk Sunma töreni ile başladı.

Şehitler Abidesi’ndeki Atatürk Anıtı’na sunulan çelengin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, aralarında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun da bulunduğu Belediye Başkanlarını Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplantının başarı ile geçmesini temenni etti.

Abidede düzenlenen törenin ardından Belediye Başkanları, Şehitler Abidesi’ni gezerek, şehitliklere karanfil bıraktılar. Şehitler Abidesi’nde düzenlenen programın ardından Alçıtepe’de vatandaşlar ile sohbet eden Başkanlar, ardından 57. Alay ve Conkbayırı Şehitlikleri'ni gezdi.

Belediye Başkanları, Tarihi Yarımada’daki programın ardından CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ile il ve ilçe yönetimlerinin bulunduğu ziyarette Belediye Başkanları, güncel konulara ilişkin değerlendirmede bulundu.

İl Belediye Başkanları Toplantısı programının ilk günü, Taihi Yalı Hanı, Çarşı Caddesi ve Aynalı Çarşı gezileri ile sona erdi.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Çanakkale Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz, Sosyal Demokrat İl Belediye Başkanları toplantımız sona erdi. Çanakkale programımız kapsamında; Şehitler Abidemizi, 57. Alay ve Conkbayırı Şehitliklerimizi, Yeni Kordon, Karina Deniz Kültürü Merkezi, Mavi Bayraklı Güzelyalı Halk Plajı Aynalı Çarşı ve Tarihi Yalı Hanı gezdik. Yatırım ve projelere ilişkin de görüş alışverişi ve tecrübe paylaşımlarında da bulunduk” ifadelerini kullandı.