BAŞKAN ELÇİN, DOKA ÇALIŞTAYINA KATILDI

Genel 18/10/2022 16:54

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Vali Yılmaz Doruk’un Başkanlığında Artvin Valiliği Çoruh Toplantı Salonunda gerçekleştirilen, DOKA ajansı tarafından yürütülen ‘TR90 Bölgesi 2024-2028 dönemi Doğu Karadeniz Bölge Planı Hazırlık Çalışmaları’ çalıştayına katıldı.

Gerçekleştirilen çalıştayda özellikle stratejik öncelikler, tedbirler ve proje önerileri gibi kısımlarda DOKA uzmanları tarafından kurumların görev alanına giren konularda gerekli katkılar sağlanmaları istendi. Çalıştay sonunda katılımcı kurum ve kuruluş temsilcilerinden bölge kalkınmasına katkı sunacak örnek projeler hazırlamaları ile son buldu.

Toplantıda; Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şeref Öngüner, Kurum Müdürleri ve STK temsileri yer aldı.