İŞÇİ, BAŞKAN, SENDİKA BAŞKANI EL ELE

Genel 18/10/2022 18:45

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve GENEL İŞ Sendikası Şube Başkanı Selim Bilgin ile birlikte, Belediye Başkanlığımızın bahçesinde emekçi arkadaşlarımızla bir araya gelerek geçtiğimiz hafta ek protokolle kadrolu ve şirket işçilerinin maaşlarına verilen İlave %20 zammın müjdesini vererek banka promosyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Elçin, ‘Bu zamlardan sonra 1 Kasım 2022’den itibaren Belediye şirketinde çalışan ve 7 bin 3 TL’den aşağı maaş alan olmayacak. Helali hoş olsun. Banka promosyonu konusunda da sizlerin 1 lira daha fazla alması için mücadele ediyorum. Bunun için acele etmeyin. Canınızı da sıkmayın biraz sabredin’ diye konuştu.

GENEL İŞ Şube Başkanı Selim Bilgin; ‘Ülkede çalışan işçilerinin sorunlarının biri de vergiden dolayı ücretlerin düşmesidir. Sabit bir vergilendirme için mücadele ediyoruz.

Ekonomik krizi ne belediye başkanları ne de işçiler çıkardı. %100’ü aşan enflasyon oranıyla bizim dışımızda gelişen konular oldu. 1 yıl dolmadan Artvin Belediyesinde işçilere %53,5 zam yapılmıştır. İşçiden yana tarafından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’e teşekkür ediyorum. Mart 2023 yılında da daha güzel sözleşme yapacağımızın sözünü veriyorum’ dedi.