BAŞKAN ELÇİN’DEN, ARTSO BAŞKANI KUR’TA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel 26/10/2022 18:05

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, güvenoyu tazeleyerek yeniden Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ARTSO) Yönetim kurulu Başkanlığına seçilen Seçkin Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt’u ziyaret Başkan Elçin, Başkan Kurt ve yönetimini tebrik ederek şunları söyledi; ‘Bugüne kadar ki işbirlikleri ve katkıları için başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de bu işbirliğinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Değerli başkanımız ve ekibini bir kez daha tebrik ediyor, başarılar diliyorum.’ dedi.

ARTSO Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Başkan Elçin’e, yönetimini tanıtarak  nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

Güvenoyu tazeleyerek yeniden Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ARTSO) Yönetim kurulu Başkanlığına seçilen Seçkin Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kendisine ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledim.