AKSU’DAN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET.

Genel 16/11/2022 15:16

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i, Artvin Kültür Sanat Ustaları(AKSU) Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Köse ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette AKSU Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Köse, ‘AKSU’ hakkında ve faaliyetleri hakkında Başkan Elçin’e bilgi verdi.

Köse:’ 2018 yılı Ekim ayında sosyal medya üzerinden bir platform olarak kurulan “Artvin Kültür Sanat Ustaları’’ çatısı altında barındırdığı yüzlerce şair, yazar ve müzisyenle kısa sürede çok güzel işlere imza attı. Artvin Belediye Başkanlığının da destek verdiği 2019 Yılı Ağustos Ayı sonlarında Artvin ve ilçelerinde yapılan “Yedi Bölge Yedi İklim Şiir Şöleni AKSU Buluşması’’ ve üyelerinin üst üste katıldığı çeşitli programlarla çalışmalarını devam ettirip, 2022 yılında dernek olan AKSU, kurucu Başkan Ersin Yeni başkanlığında yoluna devam etmektedir.’

Artvin Belediye Başkanlığı olarak kültür ve sanata verdikleri destekten dolayı tüm kültür ve sanat emekçileri adına AKSU Yönetim Kurulu Üyesi Köse, Başkan Elçin’e teşekkür etti.

Başkan Elçin, nazik ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek AKSU’nun yeni projelerine imkanlar dahilinde destek olacaklarını belirtti.

Ziyaret; Şair KÖSE, kendisine ait “CAN DEDİM” ve “GÖNÜL YARASI” ait iki şiir kitabının yanı sıra Aynur Pekal Duman’a ait “BİTMEYEN TÜRKÜM”, Tüzer Can’a ait “SONBAHAR”, Orhan Köker’e ait “SELAM ANAYURDA” ve Gökhan Dede’ye ait “ANILARA YOLCULUK” isimli eserleri Başkan Elçin’e takdim etmesi ile son buldu.