ARTVİN, ARTVİN ÇİKOLATASI İLE BİR MARKA DEĞERİNE DAHA KAVUŞUYOR

Genel 28/11/2022 15:52

Artvin Belediyesi, Artvin Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Maltepe’de Artvin’in kültürünü, gastronomisini ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlediği İstanbul’daki Artvin Tanıtım Günlerine katılıyor.

Artvin Belediyesi, 24-27 Kasım tarihlerinde İstanbul Maltepe’de düzenlenecek Artvin Tanıtım Günleri’nde; projeler, şehrin turistlik yerleri, Artvin’in yöresel tatları ve ARGE aşamasında olan Artvin Çikolatası ile yerini alacak.

Artvin Belediyesi’nin kuracağı standa hem İstanbul’da yaşayan Artvinlilerin hem de yabancı çok sayıda turistin geleceğini belirten Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, ARGE aşamasında olan Artvin Çikolatasını ilk kez bu fuarda yurttaşlarımıza tattıracaklarını ifade etti.

Başkan Elçin; ‘Artvin Tanıtım Günleri’ne bizler de Belediyemizin yatırımları, projeleri, Artvin’in yöresel tatları, şehrimizin turistlik destinasyon noktaları ile katılacağız. 4 gün sürecek fuarda çok sayıda vatandaşımıza ulaşarak belediyemizin yapmış olduğu projeleri ve kültürel ve tarihi mekânlarımız ile şehrimizin eşsiz güzelliklerini tanıtmaya çalışacağız.

Belediyemizin, ARGE aşamasındaki projelerinden olan; biberli, az biberli, Artvin Balı ve Çam Kozalak Marmelatlı olan ‘Artvin Çikolatasını’  ilk kez Artvin Tanıtım Günlerinde yurttaşlarımıza tattıracağız.

Tüm Artvin sevdalılarını ve Artvin Meraklılarını, 24-27 Kasım tarihlerinde Maltepe’de düzenlenecek olan Artvin Tanıtım günlerine bekliyorum’’ ifadelerinde bulundu.