MALTEPE’DE DÜZENLENEN ‘ARTVİN GÜNLERİNDE YERİMİZİ ALDIK

Genel 28/11/2022 15:53

Artvin Belediyesi olarak, Artvin Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Maltepe’de düzenlenen Artvin Tanıtım günlerinde yerimizi aldık.

Artvin’in kültürünü, gastronomisini ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla Artvin Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Maltepe’de 24-27 Kasım tarihlerinde düzenlenen Artvin Tanıtım günlerinin açılışı gerçekleştirilen törenle yapıldı.

Artvin Günleri’nde Stant açan Artvin Belediyesi; projeleri, şehrin turistlik yerlerini tanıtarak, Artvin’in yöresel tatları ve ARGE aşamasında olan biberli, az biberli, Artvin Balı ve Çam Kozalak Marmelatlı ‘Artvin Çikolatası’nı ilk kez Artvin Tanıtım Günlerinde vatandaşlara ikram etti.

Artvin Günlerinin açılışında konuşan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin; Sadece Artvinlilere değil bütün hemşehri derneklerine böyle bir yer tahsis ettiği için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu hazırlayan ARDEF Başkanı ve yönetimine. Artvinlilerin kollektif olarak toplumsal yaptığı her etkinliğe katılan ve herzaman yardım ve bağışlarını esirgemeyen Sn.İsmet Acar’a da ayrıca çok teşekkür ediyorum dedi.

Sizleri de hemşehri turizmini geliştirmek için yılda 1-2 aylığına Artvin’e bekliyorum. İyi ki varsınız İyi ki Artvinlisiniz.’ Dedi.

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile ‘Artvin Tanıtım Günlerinin’ açılışı gerçekleştirildi.

Fuar açılışına; CHP YDK Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, Artvin MilletArtvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Şavşat Belediye Nihat Acar, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu,  İş İnsanı İsmet Acar, İBB Başkan Danışmanı Bülent Akköse, ARDEF Başkanı Hakan Bekar, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Cem Koçtürk, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, Siyasi parti ve STK Temsilcileri ile çok sayıda Artvinliler katıldı.