CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY’DAN STANDIMIZA ZİYARET

Genel 30/11/2022 11:45

Artvin Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Maltepe Etkinlik alanında düzenlenen Artvin Tanıtım Günleri'nin 3. gününde Standımızı, CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Sn. Engin Altay, CHP YDK Başkanı Artvin Milletvekili Sn. Uğur Bayraktutan, CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Sn. Yunus Emre, ARDEF Başkanı Hakan Bekar, Önceki Dönem CHP İstanbul Milletvekili Sn.Süleyman Çelebi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, misafirlerimize Belediyemizin yatırımları, projeleri, Artvin’in yöresel tatları, şehrimizin turistlik destinasyon noktaları hakkında bilgi vererek ARGE aşamasında olan biberli, az biberli, Artvin Balı ve Çam Kozalak Marmelatlı Artvin Çikolatası ikram etti.

Başkan Elçin, Stant ziyaretinin ardından protokolle birlikte etkinlik alanında ki standtları tek tek ziyaret etti.