YILIN SON BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 01/12/2022 17:09

Artvin Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, Yeni Mahallede gerçekleştirildi.

Şeffaf Belediyecilik kapsamında halka açık bir şekilde Yeni Mahallede Bulunan Şelale Düğün Salonunda gerçekleştirilen Meclis Toplantısı Başkan Elçin’in, alınan kararların Artvin’e hayırlı olması dileklerinde bulunmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3 gündem maddesinin görüşülerek oy birliği ile karara bağlanmasıyla sona erdi.

Meclis Toplantısında görüşülen gündem maddeleri şunlardır:

Belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi için (B) gurubu İl Belediyeleri Norm Kadro Standartları Cetveli ve eklerine uygun olarak 1 adet 1.dereceli İşletme Müdürü Kadrosunun ihdas edilmesi hususunun görüşülmesi,

Belediye Meclisinin 06/02/2020 tarih ve 17 sayılı Alt Yapı Kazı Ruhsatları ile ilgili almış olduğu kararın güncellenerek, Belediye Meclisinin ücret tarifeleri ile ilgili almış ve alacak olduğu kararlarla birlikte değerlendirilmesi ve ücret tarifesinin ayrılmaz bir parçası olarak işlem yapılması hususunun görüşülmesi,

Belediye ile TÜM-BEL-SEN arasında imzalanan ve 31/12/2022 tarihinde sona erecek olan Sosyal Denge Sözleşmesinin 01/01/2023 tarihinden geçerli olmak üzere yenilenmesi planlanmakta olduğundan; Belediyemizde görev yapan kamu görevlilerine Sosyal Denge Tazminatının belirlenip ödenebilmesi için en çok üyeye sahip yetkili memur sendikası ile görüşme yapmak ve Sosyal Denge Tazminatı sözleşme metnini imzalamak üzere Belediye Başkanı Sayın Demirhan ELÇİN’in yetkili kılınması hususu görüşülülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Meclis toplantısının ardından Başkan Elçin, hemşehrilerimizin sorularını cevapladı…