BELEDİYEMİZ İLE ÖZEL EMEK KİŞİSEL GELİŞİM KURSU ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Genel 01/12/2022 17:58

Artvin Belediyesi; çalışanlarının çocuklarının indirimli eğitim hizmetlerinden yararlanmasını sağlamak amacıyla Özel Emek Kişisel Gelişim Kursu ile protokolü imzalandı.

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin ile Özel Emek Kişisel Gelişim Kursu Sahibi Öncü Umut Budak’ın Belediye Başkanlık makamında imzaladığı protokol kapsamında; Artvin Belediyesinde çalışan personelin ilkokul ve ortaokula giden öğrencileri Özel Emek Kişisel Gelişim Kursundan faydalanmak istemeleri durumunda kurslardan %20 indirimli yararlanacak.

Başkan Elçin; ‘Emekçi arkadaşlarımızın ailelerini ve çocuklarını önemsiyoruz. bundan dolayı çalışma arkadaşlarımızın çocuklarının şehrimizde hizmet veren eğitim kurumu olan Özel Emek Kişisel Gelişim Kursu hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanması için protokol imzaladık. Protokolün taraflar ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.’ Diye konuştu.