BAŞKAN ELÇİN, TIBBI AROMATİK BİTKİLER ÇALIŞTAYINA KATILDI

Genel 09/12/2022 13:44

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Artvin Çoruh Üniversitesi tarafından Ali Nihat Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Çalıştayına katıldı.

Çalıştay; Doç.Dr M. Kemal Gümüş tarafından Tıbbı ve Aromatik Bitkiler alanında ihtisas üniversitesi olan AÇÜ hakkında bilgi vermesi ve Tıbbı Aramotik bitkiler üzerine sunum yapmasıyla başladı.

AÇÜ Rektör Vekili Prof Dr. Atakan Öztürk ve Vali Yılmaz Doruk çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştirdikten sonra

Tıbbı Aramotik bitkiler kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere; Vali Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, belgelerini taktim etti.