CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN, BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Genel 12/12/2022 08:37

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Başkan Elçin, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun’a ziyaretinden ötürü teşekkürlerini ileterek, Belediyemizin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi verdi.

Ziyarette; CHP İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, CHP Şavşat İlçe Başkanı İmran Kaya

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.