BAŞKAN ELÇİN HAFTALIK SEMT PAZARINI ZİYARET ETTİ

Genel 12/12/2022 11:22

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Pazartesi günleri kurulan haftalık semt pazarını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Pazartesi günleri kurulan haftalık semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Elçin, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelerek bol bol sohbet etti.

Vatandaşlarımızla ortak akıl anlayışımızla, Artvin’i birlikte yönetmeye devam ettiklerini belirten Başkan Elçin, semt pazarında pazarcı esnafı ve hemşehrilerinizin talepleri ile sorunları üzerine istişarede bulunduklarını vatandaşalrımızla birlikte olmaktan ve onlara hizmet etmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.