BAŞKAN ELÇİN’DEN ANLAMLI ZİYARET

Genel 29/12/2022 15:32

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin eşi Suna Elçin ile birlikte Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezini ziyaret ederek burada kurs gören öğrencilere yılbaşı hediyesi verdi.

Tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin toplumun içerisinde hayatlarını daha rahat bir şekilde sürdürebilmeleri için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini İfade eden Başkan Elçin, Yeni yıl öncesi burada ki öğrencilerimiz ziyaret ederek, yılbaşı hediyesi vererek onların mutlu olmalarını sağlamak istedik diye konuştu.

Başkan Elçin’in hediyelerinden sonra mutluluğu gözlerine yansıyan öğrencilerden Onur Altıkulaç Başkan Elçin’e hediyelerden dolayı kendisi ve arkadaşları adına teşekkür etti.

Ziyaret; Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezinde görev yapan öğretmenlerin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve eşi Suna Elçin’e hediye vermesinin ardından çekilen fotoğraflarla sona erdi.