DEPREM BÖLGESİNE DOĞRU YARDIM TIRIMIZ YOLA ÇIKTI

Genel 07/02/2023 12:19

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan aynı zamanda da 10 ilimizde etkisini gösteren depremde yurttaşlarımızın yaralarını sarmak için 1 tır dolusu yardım malzememiz saat 01.00 itibariyle Gaziantep’e doğru yola çıktı.

İçerisinde; Isıtıcı, battaniye, kuru ve hazır gıda, ayakkabı, kışlık giyecek, hijyen malzemeleri, mama, çocuk bezi, su v.b. ihtiyaç malzemelerinin olduğu bir tır yardım malzemelerini Gaziantep ilimize gönderdik.

Yardım tırını Gaziantep’e uğurlayan Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin; ‘ Belediye imkanlarımız doğrultusunda şehirde ne kadar battaniye ve ısıtıcı varsa satın alarak deprem bölgesine gönderdik. Ayrıca 250 koli su yardımında bulunan Andrıtz Hidro Ltd. Şti. yetkilisi Sn. Nihat Köksal’a, isimlerinin açıklanmasını istemeyen cömert esnaflara,  Artvin Halkının yapmış olduğu bu örnek özverili dayanışmayı organize eden CHP İl Başkanı Sn. Orhan Yusuf Atan ve CHP  Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü’ye, yardım kolilerinin ayrıştırılması ve paketlenmesinde fedakarca emek sarf eden  kadınlarımıza gençlerimize ve Belediyemizin Çalışkan emekçilerine hiçbir karşılık beklemeden destek veren duyarlı hemşehrilerimize esnafımıza çok çok teşekkür ederim.’ Dedi.