18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 108. YILDÖNÜMÜ

Genel 20/03/2023 13:19

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108’inci yıldönümü dolayısıyla Artvin Garnizon Şehitliğinde tören düzenlendi.

Artvin Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen tören, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Garnizon Komutanı Piyade Albay Veli Altınay ve Belediye Başkan Vekili Ercüment Seçkin’in şehitlik anıtına çelenk sunmasıyla başlayarak, saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Tören, Vali Yılmaz Doruk tarafından şehitlik defterine günün anlam ve önemini içeren duygularını yazması, protokol tarafından şehit mezarlarının ziyaret edilerek karanfil bırakılması ve okunan duaların ardından sona erdi.

Törene; Vali Yılmaz Doruk, AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Belediye Başkan Vekili Ercüment Seçkin, Garnizon Komutanı Piyade Albay Veli Altınay, CHP İl Başkanı Orhan Atan,AK İl Başkanı Fatih Tahtalı, Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Merve Nilda Yavuzdemir kurum amirleri ve stk temsilcileri katıldı.