Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, EMNİYET MÜDÜRÜNÜN VEDA YEMEĞİNE KATILDI

Genel 11/08/2023 17:19

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Zonguldak İl Emniyet Müdürü olarak tayini çıkan Artvin İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen için Valilik tarafından düzenlenen veda yemeği programına katıldı.

Başkan Elçin, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’e Artvin’e yapmış olduğu hizmetlerin anısına şehrimizin simgesi olan boğa biblosu hediye etti.

Valimiz Sn. Yılmaz Doruk organizasyonunda Borçka İbrikli İskelesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda kahvaltısına İl Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Sn. Mehmet Önder , Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Yunus Emre Büyükyurt, AÇÜ Rektörü Sn. Mustafa Sıtkı Bilgin, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Sn. Soner Süzer ve daire amirleri katıldı.