BAŞKAN ERDEM ENGELLİ BİREYLERİN ANNELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Genel 13/05/2024 09:38

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem ve eşi Alev Erdem; Engelliler Haftası ve Anneler Günü dolayısıyla engelli bireylerin anneleriyle kahvaltıda buluşarak Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Erdem, annelerle birlikte kahvaltı ederken her biriyle yakından ilgilenerek, "Sadece bugün değil, her zaman sizlerin yanında olmak istiyoruz" dedi. Bu özel günde bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kafkasör’de gerçekleşen kahvaltının ardından annelerimizin Kafkasörü gezmesiyle program sona erdi.

Haberle İlgili Diğer Görseller