BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BİLGEHAN ERDEM, TBMM İDARE AMİRİ VE CHP ARTVİN MİLLETVEKİLİ SAYIN UĞUR BAYRAKTUTAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Genel 04/06/2024 16:13

Ziyaret esnasında Başkan Erdem, Artvin'e yönelik belediye hizmetleri hakkında bilgiler sunarak, şehrimizin gelişimi için yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde aktardı.

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem, TBMM İdare Amiri ve CHP Artvin Milletvekili Sayın Uğur Bayraktutan’ı makamında ziyaret etti.

Görüşme sırasında, Başkan Erdem ve Milletvekili Bayraktutan, Artvin’in geleceği için birlikte çalışmanın ve işbirliği yapmanın önemine vurgu yaptı.