BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BİLGEHAN ERDEM, BİR TAKIM ZİYARET VE İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GİTTİĞİ ANKARA’DA, TBMM İDARE AMİRİ VE CHP ARTVİN MİLLETVEKİLİ SAYIN UĞUR BAYRAKTUTAN’IN MAKAMINDA ÇANAK

Genel 04/06/2024 16:22

Belediyecilik üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirilen buluşmada, Başkan Erdem ve diğer belediye başkanları, şehirlerin gelişimi, belediye hizmetlerinin iyileştirilmesi ve karşılıklı işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem, bir takım ziyaret ve işbirliği çalışmaları kapsamında gittiği Ankara’da, TBMM İdare Amiri ve CHP Artvin Milletvekili Sayın Uğur Bayraktutan’ın makamında Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Murgul Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım ve Mamak eski Belediye Başkanı Selahattin Öcal ile bir araya geldi.
Başkan Erdem, ziyarette Artvin'in ihtiyaçları ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verirken, diğer katılımcılar da kendi deneyim ve projelerini paylaştı.
Sohbetin sonunda, belediyeler arası işbirliğinin önemi vurgulanarak, daha güzel ve yaşanabilir şehirler için birlikte çalışmanın gerekliliği üzerinde duruldu.