SOSYAL BELEDİYECİLİK KAPSAMINDA ‘BİRLİKTE PAYLAŞALIM BİRLİKTE SEVİNDİRELİM’ SLOGANIYLA KURBANLIK ETLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRMA KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ.

Genel 05/06/2024 16:48

Kurban Bayramı’nda kurban kesen vatandaşlarımızın dağıtmak istediği kurban etlerini Belediyemiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.

Sosyal Belediyecilik kapsamında ‘Birlikte Paylaşalım Birlikte Sevindirelim’ sloganıyla kurbanlık etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırma kampanyası başlatıyoruz.
Kurban etlerini paylaşmak isteyen hemşehrilerimiz Alo 153 numaralı telefonumuzu arayarak belediyemizden destek isteyebilirler.
Belediye olarak belirtilen adrese gidecek ekiplerimiz burada kurban etlerini alarak ihtiyaç sahibi ailelere bizzat teslim edecekler.
Etler teslim edildiğinde, bağış yapanlara bilgilendirme mesajı gönderilecek.