DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE KAFKASÖR YAYLASI'NDA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Genel 05/06/2024 16:49

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, 1.200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda anlamlı bir farkındalık etkinliği gerçekleştirdik. Belediye personelimizle, Kafkasör’ün dört bir yanını temizleyerek örnek bir çevre duyarlılığı sergiledik.

Dünya Çevre Günü'nde Kafkasör Yaylası'nda Farkındalık Etkinliği
Temizlik sırasında, piknik yapan vatandaşlara çevremizi temiz tutma, çöpleri çöpe atma ve yerlere sigara izmariti atmama konularında bilgilendirme yapıldı.
Temiz ve sağlıklı bir çevre gelecek nesillere bırakılacak en değerli mirastır.