Tel : 4447008  WhatsApp : 05412123711  E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BİLGEHAN ERDEM BAŞKANLIĞINDA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Genel 08/07/2024 14:19

Artvin Belediyesi Belediye Meclis Toplantısı Bilgehan Erdem Başkanlığında gerçekleştirildi. Artvin Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanlığı makamında meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, bu yıl 43’üncüsü düzenlenen Kafkasör Boğa Güreşleri Kültür Turizm ve Sanat Festivali’nin başladığını belirterek, güzel bir festival geçirilmesi temennilerinde bulundu.