Tel : 4447008  WhatsApp : 05412123711  E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKANIMIZ SAYIN BİLGEHAN ERDEM VE MECLİS ÜYELERİMİZ, 43’ÜNCÜSÜ DÜZENLENEN KAFKASÖR KÜLTÜR, TURİZM VE SANAT FESTİVALİ KAPSAMINDA BOĞA GÜREŞLERİNİ İZLEDİ.

Genel 08/07/2024 14:22

Temmuz Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısının ardından Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem ve meclis üyelerimiz, bu yıl 43’üncüsü düzenlenen Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivalimiz kapsamında Kafkasör Yaylamızda gerçekleştirilen boğa güreşlerini izlemeye çıktı.

Festivalimizde hemşehrilerimizle buluşarak geleneklerimizi yaşatmanın ve hep birlikte keyifli anlar geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.