ŞOFÖR ESNAFIMIZA MASKE DAĞITTIK

Genel 17/04/2020 17:06

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Şoförler Odası Başkanı Şeref Öngüner ile birlikte Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında şoför esnafına Nano Teknoloji ile üretilmiş yıkanabilir yüz maskesi dağıttı.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Şoförler Odası Başkanı Şeref Öngüner ile birlikte şehrimiz de faaliyet gösteren; taksi durakları, S.S. 33 Nolu Şehiriçi Dolmuşçular Kooperatif, S.S. 37 Nolu Seyitler Köyü Kooperatif, S.S. Artvin 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, şehir içerisinde yük taşımacılığı yapan şoför esnafı ve servis şoförlerine, bakteri oluşumuna karşı nano teknoloji ile üretilmiş yıkanabilir maske ve tek kullanımlık maske dağıttı.

Şoförlerin hal ve hatırını sorarak sohbet eden Başkan Elçin, bu zor süreçte titizlikle Artvin Halkına vermiş oldukları ulaşım alanında ki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Şoför esnafının Coronavirüs’e (Covid-19) karşı tedbirli olmalarının büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Elçin, şehirdeki toplu taşıma araçlarının ve taksilerin düzenli olarak dezenfekte edildiğini belirterek şimdi de şoför esnafına nano teknoloji ile üretilmiş yıkanabilir yüz maskesi dağıttıklarını ifade etti.

Başkan Elçin, Coronavirüs’e (Covid-19) karşı tüm halkın duyarlılık göstermesini rica ederek bu sürecin kurallar uyularak birlikte atlatılacağını söyledi.