KURBAN PAZARI KURULDU

Genel 09/08/2019 14:58

Artvin Belediyesi, Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle Kurban pazarı kurdu.

Artvin Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi vatandaşların kurbanlık alabilmesi için, Çayağzı Mahallesi Seyitler Sokakta ( Eski Özel Harekat Binası karşısında) 7 dönümlük arazi üzerinde kurban pazarı kurdu.  Alanda yapılan zemin iyileştirilmesinin ardından 45 adet 6x8 büyüklüğünde padoklar yapıldı. Pazar alanında yaklaşık 50 araçlık otopark ve WC’ler de bulunuyor.  Vatandaşların rahatlıkla sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilmesi için Belediyenin veterinerlik birimi kurban pazarı süresince kurbanlık hayvanların standartlara uygunluğunun denetimini gerçekleştirecek.

11-14 Ağustos tarihleri arasında olan kurban bayramı için Artvin Halkının gönül rahatlığıyla kurbanlık alabilmeleri için 7/24 çalıştıklarını belirten Başkan Demirhan Elçin sözlerine şöyle devam etti:

Başkan Elçin: “Bu yıl 11-14 Ağustos tarihleri arasında olan Kurban Bayramı için Çayağzı Mahallesindeki Kaledibindeki eski özel harekat binasının karşısında bulunan 7 dönümlük arazi üzerinde 45 adet padok ile Artvin Halkının hizmetine sunduk. Pazar süresince zabıta ekiplerimiz ve veterinerlik birimimizin denetimleri ile vatandaşların güvenle alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Bu vesile ile tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlarımız.”  dedi.

Haberle İlgili Diğer Görseller