BAŞKAN ELÇİN KENT BAYRAMLAŞMASINA KATILDI

Genel 11/08/2019 16:42

Artvin'de, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Artvin Valiliğince Atapark önünde düzenlenen törene, Artvin Valisi Sayın Yılmaz Doruk, Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin ve beraberindeki protokol üyeleriyle katılarak, kent halkıyla bayramlaşıp bir süre sohbet etti.

Buradaki bayramlaşma törenine Vali Yılmaz Doruk ve Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in yanı sıra Artvin Milletvekili Erkan Balta, Garnizon Komutanı Piyade Albay Şükrü Şenduran, , İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Selahattin Güven, bazı daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Merkez Cami bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen protokol üyeleri ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

Daha sonra protokol üyeleri, Çarşı Mahallesi Polis Karakolu, 25. Mekanize Tugay Komutan Yardımcılığı ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada görev yapan asker ve polislerin bayramlarını kutladı.

Hastaları unutmadı

Protokol üyeleri hastaları da unutmayarak, Artvin Devlet Hastanesine giderek burada tedavi gören hasta, hasta yakınları ve görev yapan sağlık personelinin bayramlarını kutlayarak acil şifalar diledi.