ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : (0466) 212 37 11 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

JAPON GEZGİN’DEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 28/08/2019 18:27

Artvin Belediye Başkanı Sayın Demirhan Elçin’i Japon Dağcı Mitsuru Horiguchi ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Japon Dağcı Mitsuru 20 yıldır Türkiye’ye geldiğini ve Dünya’da birçok yeri gezdiğini belirterek Artvin’in doğal güzelliklerinin hiçbir yerde olmadığını ifade etti. Mitusuru Artvin’in bu özelliğinden dolayı turizme kazandırılması gerektiğini kaydetti.

Başkan Elçin nazik ziyaret ve Artvin hakkında ki düşüncelerinden ötürü Mitsuru Horiguchi’ye teşekkürlerini iletti. Elçin, Artvin’in doğasını bozmadan yapılacak turizm faaliyetlerine belediye imkânları doğrultusunda destek vereceklerini söyledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.