ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

GURBETÇİ ŞAİRLERDEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 29/08/2019 16:41

Artvin’in gurbetçi şairleri, “7 Bölge 7 iklim Şöleni” programı öncesi Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Artvin Valiliği ve Artvin Belediye Başkanlığının katkılarıyla  bu yıl 30 Ağustos Cuma Günü saat 19:00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Salonunda  dördüncü  düzenlenecek “7 Bölge 7 İklim Şiir Şöleni”,  Artvin Kültür Ustaları buluşmasından önce Artvin dışında yaşayan gurbetçi şairler Belediye Başkanı Demirhan ELÇİN’e katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Gurbetçi Şairler ile Başkan Elçin arasında sıcak sohbetin yaşandığı ziyarette Artvin kültürünün gelecek kuşaklara aktarılmasında kültür sanat gönüllüleri ile yerel yönetimlerin üzerine düşen sorumluluklar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Şairlerin tek tek memnuniyetlerini dile getirdiği ziyarette katılımcılar adına Almanya’dan gelen Şair Aynur P. Duman Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e “HAYALLER” adlı kitabını hediye etti.