BAŞKAN ELÇİN ARTVİN YEREL TOHUMLAR DERNEĞİ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Genel 02/09/2019 10:58

Artvin Belediye Başkanı Demirha Elçin, Artvin Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Filiz Akyüz ve yönetimi ile Atatepe Belediye Sosyal Tesislerinde toplantı gerçekleştirdi.

Artvin Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Filiz Akyüz, Dernek Başkan Yardımcısı Tayfun Akan ve Dernek Yönetimi, Artvin’de yetiştirilen ürünler hakkında bilgi verdi ve ne gibi ürünleri birlikte projelendirebiliriz konusunda görüşmeler yapıldı. Yetiştirilen ürünler için markalaşıp coğrafi işaret alarak belediyenin de destekleriyle bir kooperatif kurulması gerektiğini ifade etti.

Başkan Elçin,  fikirler ve yerli üretim konusunda duyduğu memnuniyeti dile getirerek Artvin’in gelişmesinde Artvin’e özgü ürünlerin tanıtılması için birlik olunarak coğrafi işaretlerin alınması gerektiğini söyledi.

Elçin Artvin’de ki ekonomik kalkınmanın ve istihdamın üretmeye bağlı olduğunu ifade ederek bu konuda belediye imkanları doğrultusunda gerekli olan desteği vereceklerini belirtti.