ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : (0466) 212 37 11 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

İNÖNÜ CADDESİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Genel 04/09/2019 15:27

Artvin Belediyesi, İnönü Caddesi’ni canlandırma için düzenleme çalışmalarının ilk etabına başladı.

İnönü Caddesini canlandırma amacıyla yapılan cadde esnafıyla istişare toplantısı neticesinde cadde kilit parke taşları yenilenmesi, üç buçuk metre genişliğinde araç yolu ve geri kalan kısımlarda da yaya kaldırımı yapılmasına kararlaştırılmıştı. Bu kapsamda cadde düzenlemelerin ilk etabı olan Sönmez Lokantası’ndan Yayla Ticaret’e kadar ki alanda Artvin Belediyesi çalışmalara başladı.

Çalışmalar nedeniyle araç trafiğine kapalı olacak İnönü caddesinin trafiği, hastane arkasında ki İsmet Acar Bulvarı ile Köşk Pastanesi’nin yanında ki Tekel Sokaktan verilecektir.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Elçin Caddeyi eski hareketli günlerine kavuşturabilmek için çalıştıklarını belirterek şunlar kaydetti:

Elçin: “Emin Özgün’ün ilk döneminde yapılan çalışmalardan sonra bu cadde de çalışma yapılmadı. Caddenin bozulan zemin ve kaldırımlarını yenileyeceğiz. Sönmez Lokantasından Yayla Ticaret’e kadar cadde trafiği tek yön olacak. Araç yolu üç buçuk metre genişliğinde geriye kalan kısımlar ise yaya kaldırımı olarak yapılacak. İnönünü Caddesini eski hareketli günlerine geri getirebilmek için çabalıyoruz. Çalışmalarımızı en kısa süre zarfında bitireceğiz.” Dedi.

İnönü Caddesi düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Elçin’e CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü ve birim amirleri eşlik etti.