ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

ARTVİN BELEDİYESİ İLE AKMERCAN FİRMASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Genel 06/09/2019 17:19

Artvin Belediyesi ile doğal gaz çalışmalarını yürüten Akmercan firması arasında altyapı mutabakat protokolü imzalandı.

Artvin Belediyesi ile doğal gaz çalışmalarını yürüten Akmercan firması ile imzalanan ve doğal gaz altyapı çalışmalarını içeren mutabakat protokolü, Belediye Başkanı Demirhan Elçin ile firma adına Akmercan Enerji Genel Müdürü Yunus Keskin tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında Akmercan Firması Artvin Belediyesine ait mücavir alan imarlı bölge sınırları içeresinde yapacağı işlemler sonucu meydana gelecek yüzey tahribatlardan sorumlu olacaktır.