ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

BELEDİYE BAŞKANI DEMİRHAN ELÇİN, DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ AŞURE PROGRAMINA KATILDI

Genel 19/09/2019 16:48

Artvin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen aşure programına il protokolü, Artvin Adliyesi çalışanları ve Denetimli Serbestlik Yükümlüleri katıldı.

Artvin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü kurumlarla ortak çalıştıklarında dolayı ve Muharrem ayı olması nedeniyle aşure programı düzenleyerek kurumlar arası kaynaşmayı sağladı.

Programda konuşan Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay; “Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz genel anlamda faaliyetleri anlamında birçoğumuz bilgi sahibi değil bu amaçla hem farkındalığı oluşturma hem de kaynaşma babında böyle bir program düzenledik. Hükümlülerimizin yeniden topluma kazandırılması için devletimiz bütün olanaklarını kullanıyor. Bu işlemlerle alakalı olarak da bu işlemlerden sorumlu Denetimli Serbestliklerimiz var. Amacımız hükümlülerin yeniden topluma kazandırılmaları bir meslek sahibi olmaları ve cezalarını tamamladıktan sonra yeniden topluma adapte olmalarıdır. Programa katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Programa Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Belediye Başkan Demirhan Elçin, İl Garnizon Komutanı P. Alb. Şükrü ŞENDURAN, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Bahtiyar Yılmaz, kurum amileri, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, STK temsilcileri, hükümlüler, Adliye personeli ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanları katıldı.