ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, İMAR KANUNU VE PLANLI ALANLAR İMAR YÖNETMENLİĞİNE DUYARLILIK GÖSTEREN İŞ ADAMINA TEŞEKKÜR ETTİ

Genel 24/09/2019 16:57

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 3194 Sayılı İmar Kanunu ve Planlı Alanlar İmar Yönetmenliği ile ilgili hassasiyet gösteren iş adamı Adem Yılmaz’a teşekkür etti.

Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza 3194 Sayılı İmar Kanunu ve Planlı Alanlar İmar Yönetmenliği ile ilgili yapılan duyuruda: Ruhsata tabi olan veya olmayan; Konutlar, İş Yerleri ve gerekse Arazilerde yapılması planlanan tüm inşaat çalışmalarına başlamadan önce; Artvin Belediye Başkanlığına müracaatta bulunulması gerektiği duyurulmuştu.

Çayağzı Mahallesin de bulunan Sanayi Sitesindeki bir arsada Belediye Başkanlığına bilgi vermeden Sanayi Esnaflarından bir kişi iş yeri yapmak üzere yapacağı iş yerinin taban alanına beton dökmüş. İzinsiz dökülen bu beton belediyemizce tespit edilerek durum mülk sahibi Adem Yılmaz’a iletilmiş, Adem Yılmaz’da Belediye bilgisi dışındaki bu imalatı sökeceğini beyan etmiş. Akabinde de dökülen betonu kırdırtmıştır.

Bu duyarlılık ve örnek davranışından dolayı ilimiz iş adamlarından Adem Yılmaz’a Artvin Belediyesi olarak çok teşekkür ediyoruz.